Tonometer kopen

Met een kwalitatief hoogwaardige tonometer, die u gemakkelijk kunt kopen bij Kooij Optical International, meet u de oogdruk van uw patiënten op nauwkeurige wijze. Belangrijk, want wanneer er een te hoge oogdruk is en het oog te veel onder spanning staat, kan er schade aan de oogzenuw en het oog optreden. Als professionele opticien kunt u dus niet zonder! Benieuwd naar het ruime assortiment van Kooij Optical International? Neem een kijkje op onze overzichtelijke website.

Tonometer kopen bij een echte specialist

Waarom een tonometer kopen bij Kooij Optical International? Omdat u bij ons een professionele service ontvangt én wij u graag voorzien van goed advies. Ons assortiment aan tonometers is daarnaast erg ruim. Zo bieden we volautomatische tonometers, maar kunt u ook bij ons terecht voor handapparatuur. U vindt bij ons alleen nauwkeurige, klantvriendelijke en gebruiksvriendelijke instrumenten, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Optische instrumenten bestellen en onderhouden

Of u nu nog niet beschikt over optische instrumenten of u uw instrumenten eens wilt vervangen: bij Kooij Optical International staan wij altijd voor u klaar. U neemt via onze website gemakkelijk contact op over de optische instrumenten die u nodig heeft, bijvoorbeeld voor het kopen van een tonometer. En wilt u ons inzetten voor onderhoud? Ook daarbij helpen wij u graag. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u wanneer u belt naar het volgende telefoonnummer: 0418-591960.

Meer informatie:

Phoropter | Autorefractor | Optische instrumenten

Bel ons direct: 0418 - 59 19 60
Bekijk onze producten!

  • Nieuwe en gebruikte modellen
  • Professioneel advies
  • Uitstekende service
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.