Slijpautomaten

Met een slijpautomaat slijpt u in een mum van tijd brillenglazen tot de gewenste vorm en dikte. Maar waar koopt u zo’n slijpautomaat? Kooij Optical International biedt u een zeer ruim assortiment. Voor zowel nieuwe als tweedehands modellen, altijd van hoogwaardige kwaliteit en van gerenommeerde merken, bent u bij ons aan het juiste adres. Apparaten die de nieuwste slijptechnieken én een eenvoudige bediening integreren: dát vindt u bij Kooij Optical International.

Wat zijn de kenmerken van een goede slijpautomaat?

Wanneer u werkzaam bent als optometrist of opticien en u brillen verkoopt, heeft u altijd een slijpautomaat nodig. Maar wat kenmerkt een goede slijpautomaat? De volgende factoren zijn van belang:

  • Optimale nauwkeurigheid;
  • Efficiënte en automatische slijpprogramma’s;
  • Het eenvoudig invoeren van opdrachten.

Maar ook het gebruiksgemak, het gemakkelijk centreren en flexibiliteit zijn erg belangrijk. Bij Kooij Optical International bieden wij diverse uitvoeringen, geschikt voor alle soorten glazen, met verschillende specificaties. Welke slijpautomaat u nodig heeft? Daar vinden wij graag samen met u het antwoord op.

Kom langs in onze showroom

Waarom een slijpautomaat aanschaffen bij Kooij Optical International? Al ruim 20 jaar zijn wij dé specialist in optische instrumenten. Wij bieden u altijd een uitstekende service. Benieuwd naar onze instrumenten? Kom eens langs in onze showroom en ontvang advies van een van onze professionals. Vragen? Of meer informatie ontvangen? Bel naar 0418-591960.