Refractie-units

Uiteraard kunt u als opticien zonder refractie unit uw werk niet op de juiste manier uitvoeren. Uw patiënt moet bij de oogmeting ontspannen zijn. Alleen dan is de oogmeting betrouwbaar! Een specialist als Kooij Optical International heeft voor u de refractie unit die voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan nieuwe en tweedehandse instrumenten voor de professionele opticien. Deze instrumenten zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Refractie unit: ruim assortiment bij Kooij Optical International

Een refractie unit met verstelbare stoel? Met een verstelbaar draaiblad? In een linkse of rechtse uitvoering? Met een ingebouwde lamp? Geschikt voor rolstoelpatiënten? Én in verschillende kleuren verkrijgbaar? Bij Kooij Optical International vindt u het model dat bij u past. In ons ruime assortiment hebben wij diverse units met verschillende specificaties opgenomen. Afhankelijk van uw doeleinden, kiest u de voor u ideale refractie unit.

Ruim productassortiment

Als opticien heeft u natuurlijk meer producten nodig dan alleen de refractie unit. Denk bijvoorbeeld aan phoropters, lensmeters, tonometers, spleetlampen en projectoren. Gelukkig koopt u ook deze instrumenten gemakkelijk bij Kooij Optical International. Weet u niet precies welk apparaat het beste bij uw situatie past? Onze professionele medewerkers voorzien u graag van een advies. Vragen? Neem contact met ons op via 0418-591960.