Lensmeter

Bent u op zoek naar een échte specialist die u kan voorzien van de beste optische instrumenten, zoals een lensmeter? Zoek dan niet verder: Kooij Optical International is uw partner! Al ruim 20 jaar leveren wij nieuwe en gebruikte instrumenten aan professionele opticiens. Altijd van de beste kwaliteit en altijd met een uitstekende service. Zo geven wij u graag advies wanneer u meer wilt weten over de instrumenten die u het beste kunt gebruiken.

Lensmeter kopen? Diverse mogelijkheden bij de specialist

Heeft u een eigen zaak in de optometrie? Of gaat u een zaak opzetten? Dan heeft u uiteraard de beste apparatuur nodig. Bij Kooij Optical International vindt u een zeer ruim assortiment. Zo kunt u ook de lensmeter aanschaffen. U vindt onder andere de handbediende lensmeter op batterijen, maar ook volautomatische lensmeters. Liever een goedkoper model kopen? Dan is een tweedehands lensmeter een uitstekende keus.

Instrumenten verkopen?

Wist u dat u zelfs met uw gebruikte instrumenten bij Kooij Optical International terechtkunt? Wij kopen deze instrumenten graag van u in. Na grondig onderhoud en een strenge controle, verkopen wij deze instrumenten weer. Op die manier waarborgen wij onze kwaliteit. Meer weten over ons assortiment? Over onze mogelijkheden? Of vragen stellen? U bereikt ons telefonisch via 0418-591960.

Meer informatie:

Tonometer kopen | Phoropter | Autorefractor

Bel ons direct: 0418 - 59 19 60
Bekijk onze producten!

  • Nieuwe en gebruikte modellen
  • Professioneel advies
  • Uitstekende service
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.