Autorefractor

Bent u opticien? Dan is de autorefractor voor u onmisbaar! Deze machine meet automatisch het vermogen van ogen om scherp te stellen. Daarbij geeft het apparaat ook direct een schatting van de sterkte van het oog. Een uitstekende test om te doen voordat u met speciale optische instrumenten aan de meer nauwkeurige oogmeting begint. Kooij Optical International is dé specialist in optische instrumenten waar u ook uitstekend terecht kunt voor de aanschaf van een autorefractor.

De autorefractor: hoe werkt het en waarom zou u het gebruiken?

Via de machine kijkt uw patiënt door twee lenzen naar een afbeelding. Wanneer de ogen scherp gaan stellen, gaat de machine meten. Zo maakt de autorefractor een schatting van de sterkte van het oog, maar schat het apparaat ook in hoe goed de ogen scherp kunnen stellen. Als opticien is dit een handig hulpmiddel om een beginpunt voor de oogmeting met een phoropter vast te stellen. Bij Kooij Optical International vindt u diverse autorefractoren, zowel nieuw als tweedehands.

Professioneel advies over het apparaat dat bij uw toepassing past

Heeft u wel een autorefractor nodig? En zo ja, welke heeft u dan nodig? Bij Kooij Optical International adviseren wij u graag. Wilt u onderhoud laten plegen aan optische instrumenten? Of wilt u uw optische instrumenten verkopen? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Benieuwd naar ons assortiment en naar onze mogelijkheden? Spreek direct met een van onze vakkundige medewerkers: 0418-591960.

Meer informatie:

Optische instrumenten | Spleetlamp | Lensmeter

Bel ons direct: 0418 - 59 19 60
Bekijk onze producten!

  • Nieuwe en gebruikte modellen
  • Professioneel advies
  • Uitstekende service
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.